Kategorier
Uncategorized

Barebells bar – för det bästa resultatet

Barebells bar är för dig som vill ta hand om din kropp, och vill ha ett hälsosamt mellanmål som är fyllt av protein. Det är speciellt bra för dig som tränar hårt, och har svårt att få i dig tillräckligt med protein i din diet. Trots att mycket mat innehåller protein är det inte alltid lätt att få i sig tillräckligt för en aktiv livsstil. Att träna betyder att du bryter ner dina muskler. Det är då viktigt att få i sig protein för att bygga upp musklerna igen. Protein är helt enkelt viktigt för att din kropp ska må bra. 9 av aminosyrorna som finns i protein bildas inte av kroppen, utan de måste du få i dig från din kost.

Ett perfekt mellanmål

En bar från Barebells är inte bra endast för den som tränar hårt, utan även för dig som har svårt att hinna äta alla dina måltider. Det är perfekt att äta på morgonen om du inte har tid för frukost, eller när du sitter på tåget på väg hem från jobbet och behöver ett mellanmål. Smakerna på Barebells bar är designade efter 50-talets Amerika och det finns något för alla. Du hittar smaker som Xmas Fudge, Blueberry Cake, Cookies and Cream, Crunchy Fudge och Salty Peanut, för att nämna några. Du kommer verkligen inte ha något problem att hitta något som du tycker om. Varför inte testa alla? Barebells bjuder inte enbart på bars, utan även efterrätter som glass och milkshake.

Fördelar med att äta en Barebells bar

Barebells har bars som passar alla, oavsett livsstil. Men de är speciellt bra för dig som alltid är på språng och helt enkelt inte har tid förbereda dina mellanmål. Barebells bars är fyllda av protein, hela 20 gram protein per bar. De har dessutom ett lågt kaloriinnehåll, runt 200 g per bar och är utan tillsatt socker. Ett perfekt alternativ för dig som vill vara hälsosam, men inte har tid att planera dina mellanmål varje dag. Det är enkelt att slänga en av Barebells bars i väskan och sedan äta den under dagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *