Kategorier
Uncategorized

Fördelar med totalentreprenad i Uppsala

Har du ett byggprojekt i Uppsala och funderar på totalentreprenad så finns det flera fördelar. Totalentreprenad innebär att ett företag tar hand om hela projektet. Från projektering och planering till slutbesiktning och garantitid. På så sätt slipper du koordinera flera olika hantverkare och dessutom har du alla garantier hos samma firma. Bor du i Uppsala och söker efter totalentreprenad kommer du också märka att det innebär allt från att bygga stora kommersiella fastigheter till att renovera badrum. Därför är det inte alltid lätt att välja företag när du planerar exempelvis en renovering. Så vad bör man tänka på?

Totalentreprenad i Uppsala som konsument

Ska du utföra en renovering hemma eller ombyggnad i Uppsala är totalentreprenad ett bra val. Det gäller också om du ska bygga helt nytt eller uppföra ett Attefallshus. Fördelen är också att det finns Banbrytande totalentreprenad uppsala där du kan hitta företag som arbetar såväl med företag som med privatpersoner. Företag som arbetar med både privatpersoner och företag har ofta många underleverantörer av högsta kvalitet och med bästa priserna. Som konsument har du också många fördelar då totalentreprenad mot konsumenter styrs av konsumenttjänstlagen och du kan vid ombyggnad och nybygge hänvisa till vad som heter ABS 18.

ABS 18 och småhusentreprenad

ABS 18 är det allmänna bestämmelser som avser småhusentreprenad vid nybyggnation eller tillbygge. Det är det avtalet som du troligen kommer använda dig av med företaget som ska utföra totalentreprenaden oavsett om du bor i Uppsala eller annan ort. Dessa bestämmelser har tagits fram av Konsumentverket och branschorganisationen för bygg för att ge både dig och företaget som utför totalentreprenaden säkerhet. Framförallt för dig som är konsument kan det annars vara svårt att få grepp om allt det juridiska. Ska du utföra reparationer eller mer åt ombyggnation är det Hantverkarformuläret du ska använda dig av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *