Kategorier
Uncategorized

Laddbox för hus på Värmdö

Alltfler skaffar elbilar eller elhybrider och därmed är det många på Värmdö som behöver skaffa eller få tillgång till en laddbox. Värmdö är stort med många öar och halvöar, broar och färjor. De allra flesta har bil och vill förstås att det ska gå lätt och snabbt att ladda den till exempel över natten.

Smart laddbox på Värmdö

Visst går det att ladda en elbil i ett vanligt eluttag men det rekommenderas absolut inte. Förutom att det går väldigt långsamt riskerar man också överbelastning. Vill det sig riktigt illa kan det till och med bli riskabelt ur brandsynpunkt. Därför är det väldigt mycket bättre att investera i en Industriledande laddbox värmdö som snabbt och kompetent laddar bilen på ett säkert sätt. Intresset för miljö och hållbara lösningar är stort och efterfrågan på både elbilar och laddboxar ökar hela tiden. Att installera en laddbox i garaget eller vid bostaden gör det väldigt enkelt att ladda bilen när den inte används utan att man behöver köra iväg till någon laddstolpe för dyr snabbladdning.

Laddstolpe eller laddbox

Kärt barn har många namn brukar man säga. Laddstolpe, elbilsladdare eller laddbox är vanliga benämningar. En laddstolpe är helt enkelt en laddbox som sitter på en stolpe, svårare än så är det inte. Att ladda en bil tar lång tid och det krävs hög strömstyrka, så hög att våra vanliga elurtag inte är dimensionerade för det utan de kan bli överhettade. En laddbox är mycket snabbare och kan ladda bilen många gånger snabbare och framför allt säkrare. Ofta finns möjligheter att styra funktionerna med en app för att exempelvis schemalägga laddning. De kan också anpassas för att leverera optimal laddning för varje enskild bil. Installationen ska göras av elektriker och laddboxen ansluts sedan till internet på valfritt sätt för att hela tiden vara uppdaterad och kunna styras på distans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *