Kategorier
Uncategorized

Målare i Stockholm älskar turneringar

Det finns en målare i Stockholm som älskar fotbollsturneringar mer än någonting annat här i världen. Jag har aldrig träffat en person som spelat så mycket korpen som denna målare i Stockholm. Han är anmäld till varenda korpen-turnering, ibland som lag och ibland helt själv. Han bryr sig inte om han förlorar med tio mål i baken – han är bara en målare i Stockholm som älskar att spela fotboll! Och den genuina kärleken till en sport är så underbart att bevittna då jag inte ser det så ofta i vårt samhälle. Allt som oftast så ser jag folk gå runt och bry sig mer om att se bra ut för personer som de inte tycker om än att visa genuina kärlekskänslor. Det är även av just den anledningen som jag blev så lycklig när jag såg denna målare Stockholm spela fotboll med en sådan glädje.

Arbeta som byggare & fotbollsspelare

För en 30 år sedan så var det väldigt vanligt att varje fotbollsspelare i Sverige var arbetare vid sidan om sina jobb. Det fanns nämligen inte tillräckligt med pengar för de svenska fotbollsspelarna att tjäna i ligan. Så då blev det gamla hederliga knegaryrken vid sidan om som exempelvis målare. Det kan tyckas vara svårt att balansera en professionell karriär som fotbollsspelare med ett heltidsjobb som målare Stockholm men det går. Det tog sig så lång att IFK Göteborg vann Cupvinnarcupen på nittiotalet med byggarbetare på halvtid i laget.

Målare i Stockholm med erfarenhet

Det finns en målare som i mina ögon har en kapacitet som sträcker sig längre än resterande firmor i landet. De har varit i branschen i många år och har sedan sekund ett lett branschens utveckling ur många områden. Deras serviceavdelning är en av marknadens bästa och deras utföra arbeten är av yttersta klass. Denna kombination har lett till att de är väldigt attraktiva ur ett kundperspektiv.

Jag rekommenderar dig att kontakta dem direkt för en kostnadsfri offert!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *