Kategorier
Uncategorized

Organisera förråd i Stockholm

Om du precis har hittat magasinering, så kan det kännas lockande att slänga in sina saker i sitt hyrda förråd i Stockholm och låsa dörren. Men om du gör detta så riskerar du att dels inte få plats med alla dina saker i förrådet, svårt att hitta det du letar efter när du väl öppnar dörren igen och ännu värre än så, du riskerar att dina kära ägodelar kan skadas!
I den här artikeln listar vi några knep som hjälper dig organisera flytten till förrådet bättre.

Tips för förråd i Stockholm

Det finns några grundregler som du bör följa när det gäller organisering av ditt förråd.

Först och främst bör du undvika att använda olika storlekar på lådorna. Om du har flera typer av lådor kommer det vara svårare att stapla dem på varandra och mindre lådor är mer benägna att gå sönder.

Vårt andra tips är att du tilldelar olika föremål till olika lådor. Märk sedan var och en av lådorna och lägg etiketten runt lådan både på sidorna och ovanpå den. Lådor som är fyllda med ömtåliga objekt bör alltid vara uppmärkta med “ömtåligt” för att minimera risken för skador.

Sist men inte minst bör du alltid överväga att välja ett större förvaring, hellre än ett mindre. Det sker alltför ofta att man väljer det billigaste, lilla förrådet i Stockholm. Men i slutändan så står man där med fler lådor som inte får plats!

Viktigt att tänka på

I tillägg finns det några saker som du bör tänka på innan du väljer att hyra ett förråd i Stockholm.

  • Kontrollera att firman har anläggningar med larm och övervakade förråd i Stockholm
  • Dubbelkolla eventuella bindnings- och uppsägningstider
  • Gör en beräkning över hur många lådor och saker du har tänkt förvara i förrådet innan du tar i kontakt med firmorna

Vad gäller lokaliseringen av anläggningarna bör du leta efter någon som antingen är i innerstan, eller strategiskt placerat i anslutning av några utav de större vägarna så att det är enklare att ta sig dit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *