Kategorier
Uncategorized

Smart relining i Stockholm

Om man är lokaliserad i Stockholm och behöver en professionellt utförd renovering av rör eller förnya sina rör, då kan relining i Stockholm utföra detta jobb med professionellt resultat! En relining innebär att man slipper göra ett kostsamt stambyte och rören blir som nya!

Vad gör relining i Stockholm?

En relining går till så att man helt enkelt förnyar de redan befintliga rören. Metoden kallas också för stamrenovering, rörinfodring eller lining. Själva metoden går ut på att man först gör en mekanisk rening i rören genom att spola med hett vatten i högtryck. Man tittar därefter med en speciell kamera genom rören för att se om de blivit rena. Detta kräver en viss certifiering genom STVF som står för Sveriges TV-inspektionsföretag. Denna certifiering har relining i Stockholm och kan därför utföra en sådan typ av kamerainspektion. Man sprutar sedan en elastisk och hållbar plast i rören och på så sätt får man ett nytt rör inuti det gamla.

Med denna unika och Branschledande relining stockholm kan man även få andra professionella tjänster utförda. Det kan handla om att rensa avlopp, nyinstallation av värmesystem, utföra hela stambyten eller till exempel byta vattenlås. Innan arbetet startar kan relining i Stockholm erbjuda en kostnadsfri offert med ett prisförslag på hela arbetet.

Fördelar med relining

Genom att anlita relining i Stockholm får man många fördelar! Alla kan få hjälp med sina rör, både privatpersoner och företag samt byggentreprenörer och bostadsrättsföreningar. Man får rörmokare som kan allt inom rör och som har en bred kunskap och erfarenhet inom rörarbeten. Som kund kan man känna sig fullkomligt trygg med vetskapen om tidigare fina referenser och arbeten som är utförda. Fördelen är också att man genom tjänsterna värnar om miljön då man inte använder sig av miljöfarliga kemikalier i samband med rörspolning. Väljer man att få en relining utförd spar man mycket pengar jämfört med ett vanligt stambyte och man får hållbara rör i minst 15 år framåt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *