Kategorier
Uncategorized

Takläggare på genomresa i Europa

Det finns en takläggare från Sverige som är på genomresa i Europa. Han har lång erfarenhet av att arbeta som takläggare och många skulle anse honom som en av de mest erfarna. Om jag ska vara rak och ärlig så skulle jag anse denna takläggare vara den mest erfarna i branschen. Om inte i hela Europa! Jag hörde honom senast åka tåg genom Tyskland… på taket! För att senare åka tåg genom hela Polen. Belarus och Ryssland. Och hela Ryssland tog så vitt jag förstod det väldigt lång tid. Det började ett stopp i Moskva för att senare ta sig ut längre ut i öst. Och med längre ut i öst menar jag verkligen längre ut i öst! Det slutade upp i Vladivostok efter en tripp genom Sibirien och Mongoliet. Så du förstår att denna takläggare hade en helt otrolig resa genom hela Europa för att senare bränna öst genom Asien!

Öst för att senare åka söderut

Det är en helt otrolig resa att åka när man som takläggare ta den östra vägen genom Ryssland. Men det finns ingenting bättre än att sedan ta den södra avfarten för att åka över Mongoliets karga Stäpper och Gobiöknens heta dyner. Som takläggare från vårt avlånga land är det självklart en utmaning och omställning i sig men det är livets resa. Det finns ingenting som kommer vara lika roligt över huvud taget under resten av ditt liv. Om du inte arbetar som takarbetare då, då har du världens bästa dag varje dag på jobbet!

Takläggare lägger alla tak

Denna takläggare som jag pratar om lägger alla tak i Sverige. Han har en lång erfarenhet av att lägga alla sorters tak mot alla sorters kunder. Det gör ingen skillnad om du vill lägga plåttak, papptak eller tegeltak eller om du representerar företag, bostadsrättsförening, Privatperson eller offentlig sektor. Denna takläggare älskar bara att lägga alla sorters tak mot alla sorters kunder. Jag rekommenderar dig att kontakta honom direkt för en kostnadsfri offert!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *