Kategorier
Uncategorized

Tränings set

Är du ute efter att köpa ett helt tränings set snarare än ett enskilt plagg? Också detta finner du i så fall hos wallderinska.se. Dessa set är lika snygga som de är bekväma och funktionella. De kan bestå av flera olika kombinationer av träningskläder. 

Träningstights 

En av de typer av träningskläder som ingår i våra tränings set är träningstights. Det kan röra sig om flera olika typer av tights beroende på vilken typ av träning du tänkt ägna dig åt. Det inkluderar både kompressionstights, tights med låg midja, tights med hög midja, löpartights och gymtights.  

Oavsett vilken typ av tights du väljer är samtliga sådana som du finner hos Wallderinska mycket bekväma samtidigt som de är gjorda i material som transporterar bort svett i stället för att suga åt sig av det. När du tränar med dessa tights behöver du därför inte råka ut för att dina tights ska bli tyngda av svett och annan fukt, något som kan göra det svårare att prestera bra under ditt träningspass.  

Vi erbjuder dessutom både långa samt korta tights. Vilka av dessa som kan vara att föredra beror på om du tänkt träna under varma eller kalla omständigheter. Ska du till exempel jogga utomhus under vinterhalvåret här i Sverige kan det vara bäst att satsa på ett par långa tights eftersom dessa kan hjälpa dig att hålla värmen uppe. Ska du i stället träna inomhus i ett varmt gym, på sommaren här i Sverige eller nere på varmare breddgrader? Då kan det i stället vara bättre att satsa på ett par korta tights som låter din hud andas och gör det svalkande att vara ute och träna. 

Träningslinnen 

En annan typ av träningskläder som ingår i våra set är träningslinnen. Du kan till exempel välja ett linne som är matchande med de träningstights du väljer. Bland våra linnen finner du bland annat sådana med brottarrygg vilka ger dig en otrolig rörelsefrihet under ditt träningspass. Dessa är även utmärka för dig som svettas mycket när du tränar eftersom de är gjorda i ett material som transporterar bort svett och fukt och därför håller dig så torr som möjligt under träningspasset. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *