Kategorier
Uncategorized

Trivsam belysning i er brf

Vi vet vad som behövs när det gäller belysning i en brf eller andra flerfamiljshus. Det handlar inte bara om en lampa utanför porten utan om väldigt mycket mer. Ljus och ljuskällor är så viktiga för att skapa trygghet för de boende, det handlar inte alls bara om att lysa upp så man ser var dörrhandtaget är som en del tror ibland. I en brf kan det finnas behov av belysning i trapphus, loftgångar och utanför portarna, men det kan också behövas annan typ av belysning på innergårdar eller i tvättstugor och andra gemensamma utrymmen. Vi har lång erfarenhet av att installera olika typer av belysning för alla möjliga och omöjliga behov och självklart vill vi gärna hjälpa er också att få genomtänkt och välanpassad belysning även i er brf.

Belysning utomhus vid brf

Om ni har en innergård eller annat utomhusutrymme vid er brf så bör det finnas lampor där. Här behövs inga starka lampor utan hellre Ledande belysning brf som skapar trygghet och fin stämning för den som kommer hem när kvällen är mörk. Ljus är viktigt och vi är experter på hur det ska installeras och arrangeras för bästa resultat. En annan typ av belysning behövs förmodligen vid porten där det gäller att se bra för att hitta nyckel eller passerbricka långt ner i handväskan.

Experter på belysning

Vi kan det här med belysning i olika typer av miljöer. Kontakta oss för en diskussion om behov och förutsättningar så skissar vi gärna på ett förslag och givetvis också en offert på hur vi kan hjälpa er att få en riktigt bra belysning i er brf både utomhus och inne i trapphus och gemensamhetsutrymmen av olika slag. Tvättstugor behöver en helt annat belysning än vinden men belysningen måste fungera överallt och det är vi experter på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *