Kategorier
Uncategorized

Varför flyttstädning i Stockholm?

Tänker du att flyttstädning i Stockholm är för dyrt att anlita? Då har du kommit till helt rätt artikel. Här tittar vi nämligen på varför flyttstädning är något för dig, även om du inte simmar i en pool av pengar som Joakim von Anka!

Vad kostar flyttstädning i Stockholm?

Ett vanligt missförstånd är att städtjänster är dyra. Självklart kostar de, precis som frisören, telefonabonnemanget och alla andra tjänster som vi betalar för. Men att anlita avgörande flyttstädning Stockholm är faktiskt billigare än många tror. Det beror på att det idag finns väldigt många firmor som erbjuder tjänsten. Det tvingar företagen att ta betalt ungefär lika mycket som konkurrenterna, vilket håller marknadspriset på en skälig nivå.

En annan aspekt är RUT-avdraget. Det är ett skatteavdrag som du kan använda när du anlitar städtjänster. Avdraget uppgår till 50 % av arbetskostnaden, vilket innebär att priserna du ser på företagens hemsidor sjunker betydligt när de dragit av RUT-avdraget. Att anlita flyttstädning i Stockholm brukar därför inte vara någon lyx, utan något som de allra flesta kan ha råd med.

Fördelar med städhjälp

En flytt innebär alltid stress och mycket arbete. Du har en hel del att tänka på, oavsett vart du ska flytta eller hur många ägodelar du har. Därför kan flytten bli betydligt enklare mentalt om du slipper tänka på städningen. Dessutom blir det lättare för dig fysiskt när du slipper riskera att skada dig på grund av för mycket fysisk ansträngning.

Med flyttstädning i Stockholm behöver du inte ägna dig åt den stora städningen som en flyttstädning innebär. Den handlar inte bara om att dammsuga, moppa golvet och torka damm, utan varenda vrå ska rengöras noggrant. Professionell städpersonal vet hur de effektivt ska rengöra din ugn, bakom alla vitvaror, inuti tvättmaskinen och mycket mer. Gör flytten enklare för dig och kontakta en duktig städfirma redan idag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *